Vapiano
 

Welkom bij Vapiano People

 Download de Vapiano People app en haal het meeste uit jouw voordelen. Op deze pagina laten wij je zien hoe je aan de slag kunt gaan met de app, hoe je bonuspunten kunt verzamelen en deze in kan wisselen voor een gratis hoofdgerecht!

Hoe registreer ik me voor de app?

Download de app in de app store. Vul de verplichte velden in met jouw gegevens en kies een wachtwoord. Bevestig jouw account door te klikken op de link die wij naar jouw e-mailadres hebben verstuurd en je kunt aan de slag!

 

Log in op de app met jouw people account

Download de Vapiano People app en  ga naar ‘’Mijn People’’. Login met jouw e-mailadres en wachtwoord. Hier vind je belangrijke informatie over jouw people punten en jouw persoonlijke QR-code. Dit maakt het leven weer een beetje makkelijker!
 

Verzamel punten met de app

Afrekenen bij de kassa zoals je gewend bent en tegelijkertijd ook punten verzamelen voor jouw bezoek. Dat kan met de Vapiano People app. Scan jouw persoonlijke QR-code bij de kassa en de punten worden automatisch bijgeboekt op jouw account.

 

Hoe wissel ik punten in voor een gratis hoofdgerecht

Met 10 bonuspunten of meer op jouw account kun je een gratis hoofdgerecht bestellen bij een van de stations. Dit hoofdgerecht wordt verrekend bij de kassa aan het eind van jouw bezoek. Wanneer je meer dan een hoofdgerecht hebt besteld, wordt altijd het goedkoopste gerecht verrekend. Laat het onze Vapianisti weten en scan jouw Vapiano People account. Super easy!

 

Statuspunten en voordelen

Bij elk bezoek van minimaal €5 verzamel je 1 statuspunt. Als je minstens €5 bij Vapiano besteed en dit 20 keer doet in een jaar, dan bereik je de volgende status: OLIVE. Deze status geeft je bij elk bezoek recht op een warme drank naar keuze, wanneer je een hoofdgerecht besteld in de komende 12 maanden. Als jij nog vaker bij Vapiano komt, dan verwelkomen wij jou na 40 bezoeken in status BLACK. Deze status geeft je bij elk bezoek recht op een warme drank naar keuze met een bruschetta of een dolci naar keuze, in combinatie met een hoofdgerecht. Deze voordelen worden automatisch verrekend bij de kassa aan het einde van jouw bezoek.

Meer informatie

Online take away bestellingen

Wij hebben nog meer leuks voor jou!
Het is nu ook mogelijk om bij jouw online take away bestelling te sparen voor People punten 
en te genieten van jouw persoonlijke voordelen.
Wat dacht je van een heerlijk verfrissende ice tea bij status olive? 
Of een dolci bij status black? Download de Vapiano People app en login met jouw gegevens.

Ga naar Vapiano Take Away